ELEKTRONIKUS PÓTJELENTKEZÉS - 2020. OKTÓBER

  

  

Tisztelt Szülők, Érdeklődők!

  

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel az Újbudai Bölcsődei Intézmények elektronikus úton fogadja a bölcsődei pótjelentkezéseket.

  

Ehhez két dokumentumot kérünk kitöltve szkennelt (okostelefonnal rendelkezőknek javasoljuk az ingyenesen letölthető szkenner programok használatát, pl. CamScanner, Clear Scan stb.), vagy amennyiben erre nincs lehetőségük fotózott formában az ubijelentkezes@gmail.com címre eljuttatni 2020. október 12-16-a között:

  

   1. Bölcsődei felvételi kérelem:

   

Jelentkezési lap

    
Adatkezelési tájékoztató

    

  

   2. Jövedelemnyilatkozat – a kitöltési útmutató alapján:

    

Jövedelemnyilatkozat

  

Kitöltési útmutató

      

    Jövedelmi adatok:

  

  • rendszeres jövedelem esetén a kérelem benyújtását megelőző hónapban kapott nettó összeg,

  

  • nem rendszeres jövedelem, illetve vállalkozásból, őstermelésből származó jövedelem esetén a kérelem benyújtását megelőző tizenkét hónap alatt kapott nettó összeg egyhavi átlagát együttesen kell figyelembe venni. 

   

 Nem szükséges a jövedelemnyilatkozatot kitölteni abban az esetben, ha:

   

  • a gyermek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül,
  • három- vagy többgyermekes család gyermeke,
  • az ellátást igénylő gyermek tartósan beteg, vagy fogyatékos,
  • a gyermek nevelésbe vett,
  • a gyermek védelembe vett.

    

Amennyiben a jövedelemnyilatkozat első oldalán azt jelölik meg, hogy vállalják a mindenkori intézményi térítési díj megfizetését, ezért a jövedelemnyilatkozat további részeit nem töltik ki (tehát nem kérik jövedelmük alapján a személyi térítési díj megállapítását, jövedelemigazolást a későbbiekben nem kívánnak benyújtani):

  

A Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata intézményei által nyújtott egyes szociális szolgáltatásoknak és gyermekjóléti alapellátásoknak a fenntartó által megállapított intézményi térítési díja az Újbudai Bölcsődei Intézményekre vonatkozóan 2020. április 1-jétől: 2975 Ft/nap gondozási díj, 380 Ft/nap étkezési díj.

  

  

Az aktuális térítési díjakról itt tájékozódhatnak: Térítési díjak    

  

KÉRJÜK ÖNÖKET, HOGY KIZÁRÓLAG A KÉT DOKUMENTUMOT KÜLDJÉK, EGYEBET (PL. LAKCÍMKÁRTYÁT, BANKSZÁMLAKIVONATOT, MUNKÁLTATÓI IGAZOLÁST, JÖVEDELEMIGAZOLÁST STB.) NE CSATOLJANAK, ÉS A JELENLEG ÉRVÉNYES JELENTKEZÉSI LAPOT HASZNÁLJÁK!

    

A többi szükséges dokumentumot akkor kérjük, amikor a szülő gyermekével már személyesen is megjelenhet az első helyen megjelölt bölcsődében. 

    

Kérdés esetén az ubijelentkezes@gmail.com e-mail címen érdeklődhetnek telefonszámuk megadásával. Kolléganőnk 24 órán belül felveszi Önökkel a kapcsolatot.

    

  

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA