ELEKTRONIKUS PÓTJELENTKEZÉS - 2021. OKTÓBER 18-20.

   

    

Tisztelt Szülők, Érdeklődők!

     

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel az Újbudai Bölcsődei Intézmények elektronikus úton fogadja a bölcsődei pótjelentkezéseket.

  

Ehhez kizárólag két dokumentumot kérünk kitöltve szkennelt (okostelefonnal rendelkezőknek javasoljuk az ingyenesen letölthető szkenner programok használatát, pl. CamScanner, Clear Scan stb.), vagy amennyiben erre nincs lehetőségük, fotózott formában az ubijelentkezes@gmail.com címre eljuttatni 2021. október 18-20. között:

  

   1. Bölcsődei felvételi kérelem:

   

Jelentkezési lap 2021.

    
Adatkezelési tájékoztató

      

Amennyiben több bölcsődét jelölnek meg, kérjük sorszámozással rangsoroljanak!

   

Aki már nyújtott be bölcsődei jelentkezést intézményünknek a tavaszi jelentkezési időszakban, de várólistára került, nem szükséges újra jelentkeznie.

             

   2. Jövedelemnyilatkozat – a kitöltési útmutató alapján:

    

Jövedelemnyilatkozat

  

Kitöltési útmutató

      

    Jövedelmi adatok:

  

  • rendszeres jövedelem esetén a kérelem benyújtását megelőző hónapban kapott nettó összeg,

  

  • nem rendszeres jövedelem, illetve vállalkozásból, őstermelésből származó jövedelem esetén a kérelem benyújtását megelőző tizenkét hónap alatt kapott nettó összeg egyhavi átlagát együttesen kell figyelembe venni. 

   

 Nem szükséges a jövedelemnyilatkozatot kitölteni abban az esetben, ha:

   

  • a gyermek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesül,
  • három- vagy többgyermekes család gyermeke,
  • az ellátást igénylő gyermek tartósan beteg, vagy fogyatékos,
  • a gyermek nevelésbe vett,
  • a gyermek védelembe vett.

  

Az aktuális térítési díjakról itt tájékozódhatnak: Térítési díjak

     

Amennyiben a jövedelemnyilatkozat első oldalán azt jelölik meg, hogy vállalják a mindenkori intézményi térítési díj megfizetését, ezért a jövedelemnyilatkozat további részeit nem töltik ki (tehát nem kérik jövedelmük alapján a személyi térítési díj megállapítását, jövedelemigazolást a későbbiekben nem kívánnak benyújtani):

  

A Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata intézményei által nyújtott egyes szociális szolgáltatásoknak és gyermekjóléti alapellátásoknak a fenntartó által megállapított intézményi térítési díja az Újbudai Bölcsődei Intézményekre vonatkozóan 2020. április 1-jétől: 2975 Ft/nap gondozási díj, 380 Ft/nap étkezési díj.

         

A jelentkezéshez még nem szükséges munkáltatói szándéknyilatkozat, munkáltatói igazolás, jövedelemigazolás, szakorvosi vélemény, határozatok, Szakértői vélemény, lakcímkártya, TAJ-kártya stb.

    

A jelentkezés benyújtását követően kolléganőnk válasz e-mailben tájékoztatja Önöket regisztrációs számukról, amire hivatkozva a későbbiekben érdeklődhetnek. 

    

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelentkezések elbírálása a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvény szerint történik, ezért a benyújtás időpontja nem befolyásolja a döntést.

    

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban tájékoztatást kaphatnak a fenti e-mailen online, illetve amennyiben megküldik telefonszámukat, munkatársunk 24 órán belül visszahívja Önöket.

   

Bölcsődéink bemutatkozó filmjei:

  

Újbudai Bóbita Bölcsőde

  

Újbudai Dúdoló Bölcsőde

  

Újbudai Katica Bölcsőde

  

Újbudai Kuckó Bölcsőde

  

Újbudai Mesevár Bölcsőde

    

Újbudai Mogyoróskert Bölcsőde

 

Újbudai Napsugár Bölcsőde

  

Újbudai Pöttöm Bölcsőde

  

Újbudai Szemünk Fénye Központi Bölcsőde

       

  

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA