Alapítvány

Bölcsődei Kisgyermekek Ellátásáért Alapítvány
Számlaszám: 11711034-20851059

Adószám: 18234426-1-43

A bölcsőde a család után az első közösség, ahol a kisgyermek szocializálódik. Itt egy ismeretlen környezetben a kisgyermeknevelők segítségével kell megtalálnia a helyét, beilleszkedni a mindennapokba. Ez mind a gyermekeknek, mind a szülőknek nagy próbatétel. Igyekeznünk kell, hogy ehhez minél jobb személyi és tárgyi feltételeket biztosítsunk a kisgyermekek számára.

    

Újbuda Önkormányzata sokat tesz annak érdekében, hogy a kisgyermekek kulturált és korszerű körülmények között töltsék mindennapjaikat.

   
Alapítványunk is ehhez próbál segítséget nyújtani. Örömünkre szolgál, hogy alapítványunk 1998. óta a XI. kerület bölcsődéit támogathatja. Tevékenységünkkel igyekszünk hozzájárulni a kilenc kerületi bölcsőde működéséhez szükséges tárgyi eszközök beszerzéséhez, pótlásához.

    
Gyermekprogramokat, rendezvényeket is támogatunk. Céljaink között szerepel az egészséges életmódra nevelés megvalósítása, a prevenció elősegítése. Mindehhez az anyagi forrásokat adományozóktól kapjuk, valamint pályázatokon nyerjük. A szülők adományai célzottan az általuk  megjelölt bölcsődébe jutnak el.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA