Adománygyűjtés a Szemünk Fényében

   

Kedves Szülők!

Kedves Kollégák!

  

2023.11.24-én vágtunk bele az „Örökbe fogadok egy Ovit!” Mozgalom felhívására az idei adománygyűjőakciónkba az Újbudai Szemünk Fénye Központi Bölcsődében. A mozgalom vezetőjének javaslatára egy határmenti, eddig mellőzött település Biztos Kezdet Gyermekházára esett a választásunk, amely Biharkeresztesen található. Eddig csak egy támogatójuk volt, így ezen felbuzdulva írtuk meg felhívásunkat, melyet a kollégák és a szülők között is megosztottunk.

  

2023.12.08-át tűztük ki zárónapnak, de még a következő napokban is érkeztek adományok (főként ruhák, játékok, tartós élelmiszerek, tisztítószerek és babaápolási kellékek).

  

Végül két napon át zajló szortírozás, válogatás és dobozolás következett.

  

Rá kellett döbbennünk, hogy személyautóval ezt a mennyiséget – közel 200 kilógrammnyi adományt -, nem fogjuk tudni elszállítani.

  

Végül 2023.12.15-én 18 doboz adománnyal vártuk a futárszolgálatot, mely eljuttatta a küldeményt a kiválasztott intézménybe 2023.12.19-én, ahol azt nagy örömmel fogadták, mely az intézmény vezetőjének leveléből is kitűnt:

  

„Megkaptuk a csomagokat, csak ámulunk és bámulunk!

Már tudunk játékokat is tenni a karácsonyfánk alá (eddig ez nem volt megoldott)

Köszönjük, köszönjük, köszönjük!

Szeretettel, áldott ünnepeket és boldog új évet kívánva:
Pető Mónika

a Biharkeresztesi Gyerekház vezetője”

  

Ezúton is szeretnénk megköszönni az adományozó szülőknek az Újbudai Mogyoróskert Bölcsődéből és az Újbudai Szemünk Fénye Központi Bölcsődéből, valamint az Újbudai Bölcsődék vezetőinek és helyetteseinek, az ÚBI és az Újbudai Szemünk Fénye Központi Bölcsőde dolgozóinak a támogatását!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA